Zoek je iets anders?


Appèl nieuwe cateraar van Hogeschool Inholland

Met trots kunnen wij vertellen dat Appèl vanaf 1 augustus 2024 de nieuwe cateraar wordt van Hogeschool Inholland. Deze samenwerking omvat zes restaurants en een koffiebar in Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Delft, Rotterdam en Amsterdam. De laatstgenoemde locatie betreft een nieuwbouwpand, waar de voormalige locaties Diemen en Amsterdam samengaan. Een mooie nieuwe start voor alle betrokkenen.

Bij de selectieprocedure van Inholland stonden thema’s als Impactvol & Human, Futureproof en concepten die bij de specifieke kenmerken van de locaties passen, maar wel één geheel vormen, centraal. Wij spelen hierop in met ons FoodCity-concept voor campussen, waarbij we per locatie een unieke invulling geven door middel van FoodSquare, Coffee & Co en Goodish.

Ruimte voor innovatie en startups

Op deze locaties bieden we een breed scala aan diensten. Naast de reguliere restaurants, banqueting en vending rollen we ook onze innovatieve samenwerkingen verder uit. Op alle locaties komen slimme koelkasten te staan van Health Food Wall met een volledig plantaardig assortiment. Daarnaast starten we op één locatie met iTapToo: een innovatieve partner die de gasten kan voorzien van gezond smaakwater. Bij succes op deze locatie breiden we dit ook uit naar andere locaties van Inholland.

Ook starten we onze eerste pilot met StatieHeld, een nieuwe manier om statiegeldverpakkingen in te zamelen. Bij het inleveren van blikjes of flesjes ontvang je het statiegeld direct op je rekening of kun je dit doneren aan een goed doel. Daarnaast zoeken we op alle locaties lokale samenwerkingspartners om overal een unieke en locatie specifieke beleving te creëren.

Roos Kooren, contractmanager vastgoed, huisvesting en facilities, van Inholland: “De afgelopen 2 jaar heeft Inholland – in samenwerking met CONTRAST – een visie opgesteld voor eten en drinken. Aan de hand van deze visie – opgesteld als de stip aan de horizon voor ons aanbod voor onze studenten en bezoekers – is een aanbesteding doorlopen. De keuze voor Appèl sluit perfect aan bij onze visie om duurzame en gezonde eet- en drinkvoorzieningen te bieden aan onze studenten en medewerkers. We zijn ontzettend blij met deze stap vooruit. Appèl heeft een innovatieve en klantgerichte benadering die naadloos aansluit bij de waarden van Inholland.”

Wensen en eisen passen bij onze visie

Hans Zwartkruis, salesmanager Appèl: “We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking, omdat de wensen en eisen van Inholland heel goed passen bij onze visie op horeca binnen het onderwijs. Een gezond en duurzaam aanbod staan centraal, en er is veel ruimte om per locatie te ontdekken wat de specifieke wensen zijn. We gaan dat steeds weer actualiseren en Inholland biedt daar ook de ruimte voor, zodat onze dienstverlening blijft passen bij de trends en ontwikkelingen van dat moment. Zo komen we gedurende alle jaren tot een optimale tevredenheid van onze gasten!”

Wij kijken uit naar deze nieuwe uitdaging en zijn enthousiast om samen met Inholland te werken aan een toekomstbestendige, gezonde en duurzame horeca-ervaring voor studenten en medewerkers!